Σας καλωσορίζουμε στο Ουρολογικό ιατρείο μας , όπου σκοπός μας είναι η έγκυρη πληροφόρησή σας για ουρολογικές-ανδρολογικές παθήσεις , καθώς και η ενημέρωσή σας για τις σύγχρονες υπηρεσίες που παρέχουμε. Διαθέτουμε υψηλής τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα για τη διάγνωση και παρακολούθηση των ουρολογικών παθήσεων. Στο ιατρείο μας γίνεται διάγνωση και θεραπεία ουρολογικών παθήσεων, παθήσεων προστάτη, ενδοσκοπική ουρολογία, αντιμετώπιση ανδρικής υπογονιμότητας και στυτικής δυσλειτουργίας, ουροδυναμική μελέτη και θεραπεία ακράτειας ούρων.

Θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να λάβετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα και θεραπεία - συναισθηματικά, ιατρικά και οικονομικά.
Δείχνουμε  ιδιαίτερη προσοχή στους ασθενείς μας με τους οποίους σχεδιάζουμε τις θεραπείες τους με  προηγμένες επιλογές θεραπείας και συνεχή υποστήριξη, με την δέσμευση να παρέχουμε ένα υψηλό επίπεδο περίθαλψης.

Βασική επιδίωξη του εξειδικευμένου ιατρικού δυναμικού μας είναι να προτείνει και να εφαρμόζει την ενδεδειγμένη ιατρική φροντίδα σε κάθε ασθενή ξεχωριστά.  Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία.